Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki interes

Nakon Arsenala i ManUtd želi našeg veznjaka: Prvi Hrvat na Old Traffordu?

Agent hrvatskog nogometaša Marcela Brozovića, Miroslav Bičanić, odbio je imenovati bilo koji klub koji je zainteresiran za hrvatskog reprezentativca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Agent Interovog veznjaka nije otklonio transfer Brozovića u siječnju, unatoč nespremnosti Intera na prodaju. Bičanić je boravio u Englesku kako bi razgovarao o interesima premierligaša za svog klijenta. Već ranije spominjao se Arsenal, a sada je zanimanje pokazao i Manchester United.

Brozović je tehnički na posudbi u Interu iz Dinama, ali talijanski velikan ima obvezu otkupiti njegov ugovor u razdoblju od dvije godine.

''Brozović pripada skupini novih najboljih igrača na tržištu'', rekao je Bičanić za 'Corriere dello Sport' te nadodao:

''Prošli tjedan sam bio u Engleskoj, ali obećao sam da neću otkriti imena zainteresiranih klubova. Ako Inter da svoj pristanak na transfer, bit ću prvi koji će to saznati.''

''Brozovićev potencijal je vrlo visok, a on stalno napreduje. Nadamo se da će tako i nastaviti i odigrati najveće utakmice u 2016., kao i zabiti još puno golova. Može li otići iz Intera u siječnju? To zavisi o tržištu i interesu klubova. Na kraju će ipak Inter odlučiti o njegovoj sudbini'', zaključio je Bičanić.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider