Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
21-godišnja zvijezda

ManUtd pripremio 40 milijuna eura za ponajboljeg mladog igrača Bundeslige

Manchester United navodno je pripremio ponudu od 40 milijuna eura za zvijezdu Bayer Leverkusena Hakana Calhanoglua...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije tajna da ManUtd prati turskog reprezentativca već mjesecima i čini se kako je kucnuo čas za nemoralnu ponudu Leverkusenu, prenosi njemački 'Bild'. Na Old Traffordu se nadaju kako će smekšati njemačkog prvoligaša i možda već u siječnju dovesti Calhanoglua.

21-godišnja zvijezda Bayera u ovoj je sezoni zabila tri gola i upisala tri asistencije u svim natjecanjima. Radi se o sjajnom veznjaku odličnog udarca koji je jako opasan iz prekida. Vrhunski je ofenzivni vezni koji bi se mogao dobro uklopiti među 'Crvene vragove'.

Unitedovi skauti prisustvovali su nevjerojatnoj utakmici Bayera i Rome u Ligi prvaka koja je završila rezultatom 4-4. No, koliko god Calhanoglu bio dobar, ManUtd već ima nekoliko sličnih igrača na njegovoj poziciji. Juan Mata i Ander Herrera su dvojac koji može zaigrati na toj poziciji, dok Andreas Pereira čeka svoju priliku da zasja.

Ni kod ofenzivnijih igrača ne nedostaje raznolikosti. Izuzev špice Martiala, koji također može zaigrati krilnog napadača, tu su Wayne Rooney, Memphis Depay, Marouane Fellaini i Jesse Lingard. Zbog toga je upitno koliko u ovom trenutku ManUtd-u treba takav profil igrača.

Manchesteru najviše nedostaje još jedan klasični napadač, jer ne može se cijelu sezonu osloniti na 19-godišnje francusko otkriće. Bez obzira što impresionira svojim potencijalom. Jedan izraziti strijelac i jedno defanzivno pojačanje su u ovom trenutku možda najpotrebniji
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider