Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kao nikad u povijesti

ManUtd 'izgubio glavu': Evo koliko će Van Gaal dobiti za ljetni šoping

Premda je do sada već potrošio 190 milijuna eura, menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal dobit će još 200 milijuna eura kako bi tijekom nadolazećeg ljeta pojačao 'Crvene vragove'.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nizozemski stručnjak će novac dobiti čak i ako ManUtd ne izbori plasman u Ligu prvaka. Američki vlasnici kluba Joel i Avram Glazer pružili su podršku Van Gaalu premda je United ispao u četvrtfinalu FA kupa od Arsenala (1-2) i tako drugu sezonu uzastopce ostao bez izgleda za osvajanje trofeja.

Nagađa se kako će Old Trafford na koncu sezone napustiti kolumbijski napadač Radamel Falcao, koji je u United stigao na posudbu iz Monaca, a na izlaznim vratima su i Robin van Persie, Rafael, te Juan Mata.

Engleski mediji navode kako je Van Gaal zainteresiran za napadača PSG-a Edisona Cavanija, braniča Southamptona Nathaniela Clynea, braniča Borussije Dortmund Matsa Hummelsa, te napadača WBA Saida Berahina.

United se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu engleskog prvenstva sa 53 boda. Četvrta pozicija osigurava kvalifikacije za Ligu prvaka, dok treće mjesto, koje direktno vodi u Ligu prvaka, drži Arsenal s bodom više.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider