Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mladi napadač

VIDEO U Hajduk stiže novo pojačanje iz Palerma: Povećava se 'kolonija'

Venezuelski 21- godišnji napadač Manuel Arteaga, koji je početkom mjeseca potpisao ugovor s Palermom, trebao bi stići na posudbu u splitski Hajduk…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neki mediji iz Venezele javljaju kako je njihov napadač Manuel Arteaga na pragu dolaska u Hajduk. On je u prosincu iz Zulije prešao u Palermo za 800.000 eura te ima ugovor do ljeta 2020. godine.

„Prelazak Arteage u Hajduk mogao bi biti služben već ove srijede. To je sporazum koji bi bio dobar za obje strane. Igrač bi skupio minute potrebne za povratak u talijansku ligu“, piše Meridiano.

Predsjednik Hajduka Marin Brbić i sportski direktor Goran Vučević osobno su otišli na Siciliju dogovoriti dolazak 21-godišnjaka. Arteaga je već bio u Italiji u sezoni 2012./2013. kada ga je iz Venezuele dovela Parma, no ondje nikada nije debitirao iako je tri puta bio u konkurenciji za ulazak na teren.

Arteaga je debitirao za Zulia FC sa samo 16 godina, a već 2011. je upisao i debi za reprezentaciju Venezuele u kojoj je dosad upisao tri nastupa. Ukoliko se posudba ostvari, Arteaga bi se tako mogao pridružiti Julianu Velazquezu koji je također iz Palerma trenutno na posudbi na Poljudu.

Prije nekoliko dana splitski klub je doveo još jednog igrača iz Južne Amerike, 25-godišnjeg argentinskog napadača Nicolasa Leandra Veleza bez odštete budući da je bio slobodan igrač. Njegova tržišna vrijednost je 100.000 eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider