Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Proigrao krajem godine

A mislili su da nije za Juve: Mandžo bolje krenuo nego Trezeguet i Ibra

Mario Mandžukić proglašen je za igrača mjeseca studenog u Juventusu, a njegove dobre igre čak su nadmašile neke prethodne velikane Juventusa u prvim polusezonama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Mandžukić proigrao je u završnici jesenskog dijela sezone i sigurno je jedan od najzaslužnijih za buđenje Juventusa i niz od sedam pobjeda u Serie A. Mandžo je zabio u nekoliko važnih utakmica i tako utišao kritičare koji su smatrali kako nije dovoljno dobar za Juventus.

Hrvatski napadač zabio je devet golova od dolaska u Torino, šest u prvenstvu, jedan u Superkupu te dva u Ligi prvaka. A takvim se učinkom u prvoj polusezoni u dresu 'Stare dame' ne mogu pohvaliti ni David Trezeguet ni Zlatan Ibrahimović.

Francuz je jedan od najboljih stranaca u povijesti Juventusa sa 171 golom u 320 utakmica, ali u prvoj polusezoni zabio je osam golova, sedam u prvenstvu, jedan u Ligi prvaka. Na kraju sezone Trezeguet je došao do brojke od 15.

Ibrahimović je također zabio osam pogodaka u prvoj polusezoni, da bi na kraju završio sa 16 golova u debitantskoj sezoni za Juventus.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider