Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drži se Mandžo!

Mandžukić se javio iz bolnice i poslao dobre vijesti

Mario Mandžukić operirao je nos koji mu je slomljen na utakmici Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Mandžukić pamtit će debi za Atletico Madrid u Ligi prvaka po slomljenom nosu. No, i takav ozlijeđen uspio je zabiti Olympiakosu što ipak nije pomoglo Madriđanima koji su poraženi s 3:2.

Podsjetimo, hrvatskom napadaču nos je slomio Pajtim Kasami, makedonski Albanac sa švicarskom putovnicom i to u četvrtoj minuti utakmice. Kasami je laktom opalio Mandžukića koji je krvavog nosa ostao ležati ne terenu nekoliko minuta, a potom je iznesen na nosilima.

U četvrtak ujutro Mandžo je operiran u klinici FREMAP de Majadahonda, a klub je objavio kako će njihov napadač ostati u bolnici do petka. Nakon što mu splasne oteklina Mandžo će, poput Ivice Olića u Bayernu, zaigrati s posebnom zaštitnom maskom na licu.

''Hvala vam na podršci, u ponedjeljak se vraćam treninzima s momčadi. Osjećam se odlično'', napisao je hrvatski napadač na Twitteru.

Procjene kažu kako bi Mandžo trebao biti na travnjaku već za dva tjedna, a to znači kako će biti spreman za utakmice s Azerbajdžanom i Bugarskom u dresu hrvatske reprezentacije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider