Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi 'dom' West Hama

Mandžo s Bilićem ispisuje povijest: Nadam se da će to biti prva od brojnih utakmica

Nakon 112 godina na stadionu Boleyn Ground, poznatijem kao Upton Park, engleski prvoligaš West Ham seli na novi Olimpijski stadion...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi 'dom' West Hama imat će kapacitet od 54.000 mjesta, a od sljedeće sezone na tom će stadionu igrati sve domaće utakmice.

Odlučeno je da će Bilićevi 'čekićari' prvu utakmicu igrati protiv Mandžukićeva Juventusa. Talijanski prvak u Londonu gostuje 7. kolovoza, a bit će to za obje momčadi početak priprema za novu sezonu.

Inače, to će biti prva međusobna utakmica ta dva kluba, a bivši izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić, koji trenira West Ham, raduje se dvoboju protiv 'Stare dame'.

''Čast nam je što ćemo novi stadion otvoriti protiv Juventusa, koji je jedan od najboljih europskih klubova. Juve je klub bogate tradicije i drago nam je šo ćemo baš s njima ispisati povijest našeg kluba. Nadam se da će to biti prva od brojnih europskih utakmica koje su pred nama. Od West Hama želimo stvoriti momčad koja će se nositi s najboljima u Europi'', rekao je Bilić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider