Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi Hrvat u primeri

Mandžo plan B za Madriđane: Prva opcija je…

Mario Mandžukić je na meti mnogih europskih klubova...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski prvak Atletico Madrid u potrazi je za napadačem koji će zamijeniti Diega Costu, a jedna od opcija je i hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić (28)...

Tako barem u četvrtak tvrdi dnevni list Marca koja dodaje da je Mario Mandžukić plan B na Vicente Calderonu. Prva meta je, pak, Alvaro Negredo (28) koji je prošlo ljeto preselio iz Seville u Manchester City, ali je posljednjih mjeseci pao u drugi plan na Etihadu.

Nakon sezone u kojoj je s 27 golova bio treći strijelac Primere Brazilac sa španjolskom putovnicom Diego Costa preselio je u Chelsea. I prije nego što je službeno potvrđen transfer, u Atleticu su krenuli u potragu za njegovom zamjenom, a identificirali su je u Negredu. Španjolac je prošle sezone postigao 23 pogotka za City, ali zadnjih mjeseci nije dobivao previše prilika kod trenera Manuela Pellegrinija.

U tome Atletico vidi svoju priliku, ali zasad nije uspio postići dogovor s ''građanima''. Ostane li situacija takva, Madriđani će se, tvrdi Marca, okrenuti Mandžukiću. Naš napadač je najavio da odlazi iz Bayerna ovo ljeto jer mu ne odgovara stil igre trenera Pepa Guardiole. Mnogi klubovi pokazuju zanimanje za njega, tako da Atleticu neće biti lako, pogotovo kad se uzme u obzir da ne namjerava potrošiti više od 25 milijuna eura na dovođenje napadača.

Treća je opcija, navodi Marca, belgijski reprezentativac Romelu Lukaku, član Chelseaja koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Evertonu. Ideja dovođenja kolumbijskog napadača Jacksona Martineza iz Porta propala je, pak, jer je portugalski klub odbio spomenutih 25 milijuna eura.(TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider