Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što mu je bilo?

Mandžukić odbio razgovarati s hrvatskim novinarima

Iako se nije uspio upisati u strijelce, odigrao je vrlo dobru utakmicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ni dobra njegova partija niti pobjeda njegova kluba nisu bili dovoljan razlog da se Mario Mandžukić zaustavi pored hrvatskih novinara u Torinu nakon trijumfa Juventusa protiv Dinama.

Prostorom predviđenim za susret igrača i novinara Mandžukić je prošao žureći i ne osvrćući se na molbe hrvatskih izvjestitelja da stane.

Mandžukić je igrao do 85. minute kada ga je zamijenio argentinski napadač Paulo Dybala koji se vratio na teren nakon ozljede. Hrvatski napadač je ispraćen pljeskom publike, a Dybala koji ga je zamijenio stao je pred novinare i rekao kako je jedva čekao povratak na travnjak.

Vratio se Dybala

"Možda još uvijek ne mogu igrati 90 minuta, no posljednjih dana nisam osjetio nikakve poteškoće. Ne znam gdje ću igrati u nadolazećim utakmicama, mogu igrati bilo gdje u napadu te ću biti sretan na kojem god mjestu zaigrao", izjavio je 23-godišnji igrač koji se bio ozlijedio u listopadu protiv Milana.

Trener Juventusa Massimiliano Allegri rekao je kako je pobjedom od 2:0 nad Dinamom ispunio svoj cilj, jer se kvalificirao u osminu finala Lige prvaka s prvog mjesta u skupini H, no napomenuo je kako nije bio zadovoljan nakon prvog poluvremena koje je završilo bez pogodaka.

Allegri: Ostvarili smo naš prvi cilj ove sezone

"U prvom vremenu smo potrošili puno vremena u širokom prostoru što nas je iscrpljivalo. U drugom dijelu sam tražio od igrača da idu više kroz sredinu. Tada smo zaigrali bolje i na kraju ostvarili svoj glavni cilj, pobjedu pred domaćom publikom", izjavio je Allegri na konferenciji za medije u Torinu.

U drugoj utakmici ove skupine Lyon i Sevilla su odigrali 0:0, čime su crno-bijeli prošli kao prvi u iduću fazu natjecanja ispred Seville.

"To je bio naš prvi cilj ove sezone, ostvarili smo ga, i zato sam sretan", naglasio je Allegri.

Osvrnuo se na reprezentativca BiH i veznog igrača Miralema Pjanića.

"On je u mnogim utakmicama bio glavna figura. Večeras protiv Dinama nije pronalazio prostor, no svejedno je prikazao dobar nogomet", rekao je Allegri.

Upitan postoji li mogućnost da povratkom napadača Paula Dybale nakon ozljede zaigra s tri napadača, odnosno s njim, Mandžukićem i Higuainom u nadolazećim utakmicama, rekao je "da će vidjeti".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider