Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki talent

Mandžo u Torinu, Atletico našao novog napadača: Simeoneov ljubimac

Čini se da je Luciano Vietto novi igrač madridskog Atletica...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi, 21-godišnji argentinski napadač Luciano Vietto novi je igrač madridskog Atletica sudeći prema izjavi predsjednik Villarreala Fernanada Roiga koji je to otkrio španjolskom sportskom dnevniku As, prenosi Reuters.

No, u Atleticu još uvijek ne žele potvrditi tu informaciju, kao što nisu još potvrdili ni prijelaz Marija Mandžukića u Juventus, iako je hrvatski reprezentativac već podvrgnut liječničkim pregledima u Torinu.

Vietta smatraju jednim od najdarovitijih napadača u španjolskoj La Ligi, a prošle je sezone u dresu Villarreala postigao 12 pogodaka u 32 utakmice. Diego Simeone odlično poznaje Viettove mogućnosti i bio je prvi trener koji mu je dao priliku u seniorskom nogometu, kada ga je kao 17-godišnjaka uveo u igru na utakmici argentinskog prvenstva između Racinga i Lanusa. Vietto je za Racing igrao od 2011. do 2014. te u 69 nastupa postigao 18 golova.

Na svoje je mogućnosti bivšeg trenera podsjetio i u prosincu prošle godine, kad je u 84. minuti dvoboja na Vicente Calderonu postigao pobjednički pogodak za Villarreal.

Detalji ovog transfera nisu objavljeni.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider