Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hitno im treba napadač

Mandžo sve bliže Anfieldu: Liverpool za njega daje pravo bogatstvo!

Prema posljednjim informacijama iz španjolskih i engleskih medija, Liverpool je navodno spreman dovesti hrvatskog napadača Marija Mandžukića iz Atletica…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Redsi su u paničnoj potrazi za igračem koji će poboljšati njihov napadački učinak. Ove sezone Liverpool je imao velikih problema s postizanjem pogodaka, a jedno od rješenja za sljedeću sezonu vide u napadaču Atletico Madrida. Naš Mandžukić visoko kotira na Anfieldu i nije nemoguće da na ljeto promijeni sredinu.

Osim Mandže, kao potencijalna pojačanja spominju se Realov Karim Benzema i Napolijev Gonzalo Higuain. Izvješća iz Španjolske govore kako je Liverpool za hrvatskog napadača spreman izdvojiti 36 milijuna funti ili oko 50 milijuna eura.

Mandžukić je ove sezone u dresu Atletica postigao 20 pogodaka, ali je posljednje vrijeme izgubio mjesto u početnoj postavi i nije više sigurna opcija Diega Simeonea. Sve dodatno otežava i povratak ljubimca domaćih navijača Fernanda Torresa.

Legenda Redsa Jan Molby nedavno je opisao Mandžu kao 'iznimnog igrača kojeg bi Liverpool trebao potpisati'. S obzirom na trenutnu situaciju s napadačima Liverpoola, to mu ne bi bio loš potez, ali treba uzeti u obzir kako na Anfieldu ozbiljno računaju na Daniela Sturridgea i s nestrpljenjem očekuju dolazak belgijskog reprezentativca Origija.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider