Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vole se javno, ali...

Mandžo se ljutio na Simeonea, pa Simeone na Mandžu…

Madridski sportski list Marca piše o međusobnoj ljutnji Diega Simeonea i Marija Mandžukića…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Atletico je nakon poraza u Leverkusenu u Ligi prvaka doživio neugodan udarac u Sevilli. Nije to lako gostovanje, ali je 'nula' kod Seville novi udarac za ambicije obrane naslova prvaka. Ono što je najviše upadalo u oči s te utakmice jer izostavljanje Marija Mandžukića iz prvih 11.

Nije Atletico odigrao dobru utakmicu u Leverkusenu, a Mandžukić se nije izdvojio iz takvog dojma. No, izostavljanje iz momčadi u Sevilli začudilo je španjolske novinare. Nije Diego Simeone to napravio kako bi rotirao, jer Fernando Torres je također grijao klubu, dok je Griezmann bio jedini napadač. Želio je Simeone dobiti na dodatnoj žestini u srednjem redu i odmoriti Mandžu, no to mu je donijelo tek bod.

Kiksao je Simeone kad je u Vigu izveo svu trojicu od prve minute, kiksao je i sad s jednim u špici. Marca piše kako je zbog svega Mandžukić bio ljutit, jer nije bio ozlijeđen, a klupa mu je mrskija od davanja izjava medijima. Ono što ga je dodatno zasmetalo je navodno to što je ušao u igru tek kao treća zamjena!

A kad je hrvatski napadač ušao 15 minuta prije kraja nije izgledao kao inače. Nije grizao, nije radio onaj svoj poznati pritisak kako to najbolje zna. I to je pak razljutilo Diega Simeonea.

''Nitko nije važniji od momčadi'', rekao je Simeone.

Poruka je bila upućena svima, a možda najviše Mandžukiću, smatra Marca. Vidjet ćemo već za vikend koliko je ovaj 'nesporazum' daleko otišao, jer Simeone i Mandžo vole se javno. Na Vicente Calderon stiže Valencia, najveći konkurent prvaku koji se sada bori tek za treće mjesto.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider