Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostao u Madridu

Mandžo ne igra protiv Deportiva: Evo što je rekao Diego Simeone

Mario Mandžukić (28) propustit će subotnje gostovanje madridskog Atletica kod Deportiva u A Coruni u susretu 32. kola Primere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije propustit će subotnju protiv Deportiva zbog ozljede desnog stopala.

Mandžukić je ostao u Madridu kako bi se oporavio za uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Real Madrida koja se igra u srijedu na Santiago Bernabéu.

Mandžukić zbog zdravstvenih problema nije trenirao sa suigračima u petak i četvrtak, već je radio alternativne vježbe, a u četvrtak je posjetio kliniku u blizini Atléticovog kampa gdje mu je pregledan i desni zglob zbog kojega je propustio posljednje dvije prvenstvene utakmice.

"Mandžu opet boli stopalo. Sada razmišljamo koga staviti u prvu postavu", izjavio je trener Atletica Diego Simeone uoči polaska na gostovanje.

Atlético je treći sa 66 bodova, a Deportivo sedamnaesti sa 28. Okršaj u A Coruni označen je utakmicom visokog rizika jer je u Madridu prilikom susreta ovih dviju momčadi ubijen navijač Deportiva čije je tijelo izvađeno iz rijeke Manzanares.

Mario Mandžukić je ove sezone postigao 20 golova u 38 utakmica, no posljednji pogodak je zabio još prije dva mjeseca u Madridu protiv Almeríje. U posljednje vrijeme se stoga uglavnom priča o njegovim potezima bez lopte.

"Razveselila me čestitost momka kao što je Mandžukić. To treba istaknuti puno više od čvrste i intenzivne borbenosti. Tom svojom transparentnošću koju izražava kada je već sve gotovo pokazuje da je častan čovjek", rekao je Simeone osvrnuvši se na Mandžukićevu objavu preko Twittera da ga branič Real Madrida Dani Carvajal nije ugrizao.

Nakon utakmice Lige prvaka pojavila se vijest da ga je Carvajal ugrizao, što je branič Reala odmah demantirao. Mediji su najavili istragu UEFA-e, a snimka trenutka u kojem je Mandžukićeva ruka na ustima Carvajala izazvala je polemike. Njih dvojica su tijekom utakmice vodila okršaje na rubu incidenta, a sudac je bio kritiziran što ih obojicu nije isključio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider