Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žao mu zbog Shaqirija

Mancini opet prozvao Kovačića nakon poraza Intera

Red pohvala, pa red kritika. U Interu za Kovačića sve po starom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener milanskog Intera Roberto Mancini svoje je kritike nakon domaćeg poraza (0-1) od Fiorentine uglavnom usmjerio prema dvojcu Podloski - Kovačić, a za hrvatskog je reprezentativca ustvrdio da "može i mora pružati bolje igre".

Milanski Inter propustio je priliku pobjedom na domaćem stadionu Giuseppe Meazza priključiti se Fiorentini u borbi za peto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Europsku ligu.

Štoviše, poraz je dodatno udaljio momčad Roberta Mancinija od tog cilja, a Interov trener je kritiku prema igračima nakon poraza od Firentinaca uglavnom usmjerio prema Nijemcu Lukasu Podolskom i hrvatskom reprezentativcu, 20-godišnjem Mateu Kovačiću za kojeg je još prošlog tjedna ustvrdio da predstavlja "Interovu budućnost".

"Podolski nam mora dati više, ali više očekujem i od Kovačića. Svi znamo da on može i mora igrati bolje, a nadam se da će to i početi činiti", izjavio je Mancini koji je iz početne postave izostavio Xherdana Shaqirija i ubacio ga umjesto Podolskog tek u 66. minuti.

"Kako je Shaqiri igrao kad sam ga ubacio, naravno da mi je žao što nisam počeo utakmicu s njim. Međutim, potrošio se protiv Celtica i zaključio sam da mu je potreban odmor", pravdao je Mancini svoj potez.

Na 13 kola od kraja prvenstva Inter za petoplasiranom Fiorentinom zaostaje sedam bodova, a za trećeplasiranim Napolijem, koji drži mjesto za kvalifikacije Lige prvaka, čak deset.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider