Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bitka za sjajnog napadača

ManUtd složio zapanjujuću ponudu kako bi izbacio Chelsea, Redse i Arsenal?

Manchester United je možda već završio pregovore oko jednog od najvećih ljetnih pojačanja, a prema izvještajima iz Engleske na Old Trafford mogao bi preseliti napadač Napolija Gonzalo Higuain...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentinski napadač Gonzalo Higuain nalazi se visoko na listi želja Uniteda, a spominje se nevjerojatna svota od čak 85 milijuna funti. Istina, Argentinac je ove sezone u fenomenalnoj formi postigavši 29 golova u svim natjecanjima te je privukao pozornost premierligaša poput ManUtd-a, Arsenala, Liverpoola i Chelseaja.

Međutim, praktično 100 milijuna eura za njegove usluge ipak je previše. Liverpool je navodno prvi napravio konkretan korak ponudivši Napoliju 62 milijuna funti, ali United se uključio u utrku povećavši ulog za više od 20 milijuna funti.

Na ruku momčadi s Old Trafforda ide i to što se Higuainov brat, inače njegov zastupnik, prije nekoliko tjedana sastao s Joseom Mourinhom, glavnim kandidatom za novog trenera Uniteda. Navodno su razgovarali o plaći, a spominje se oko 10 milijuna eura po sezoni.

Naravno, sve su to još špekulacije i možda od toga ne bude ništa. No, poznavajući kako United posluje od odlaska Fergusona i koliko je novaca bačeno u vjetar, nije nemoguće da još jednom nemoralnom ponudom dovede novog igrača.

Doduše, posljednje informacije s Otoka sugeriraju da bi Louis van Gaal mogao i ostati na Old Traffordu do isteka ugovora na kraju sljedeće sezone. Iako bi to vrlo teško primili navijači, no njih se odavno u modernom nogometu ne pita puno...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider