Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Najbolji menadžer na svijetu'

ManUtd potvrdio Josea Mourinha: 'S time se ni jedan klub ne može mjeriti'

Manchester United je i službeno potvrdio Josea Mourinha za novog menadžera!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ono što se špekuliralo mjesecima konačno je dobilo i službenu potvrdu – Jose Mourinho novi je menadžer Manchester Uniteda.

''Jose je jednostavno najbolji menadžer na svijetu. On je osvajao trofeje i nadhnjivao igrače u zemljama diljem Europe i naravno, jako dobro poznaje Premierligu, nakon što je u njoj osvojio tri naslova'', rekao je u uvodu izvršni potpredsjednik ManUtd-a Ed Woodward te dodao:

''Želio bih iskoristiti ovu priliku i zaželjeti mu dobrodošlicu u Manchester Unitedu. Njegova povijest uspjeha je idealna da povede klub prema naprijed.''

Nakon Woodwarda, priliku za prvu službenu izjavu nakon imenovanja novim menadžerom Crvenih vragova dobio je Jose Mourinho:

''Postati menadžerom ManUtd-a je posebna čast. To je klub koji je cijenjen u cijelom svijetu. Kod njega postoji mističnost i romantika s kojom se ni jedan drugi klub ne može mjeriti. Uvijek sam imao afinitet prema Old Traffordu, tu sam ostvario neke od najboljih uspomena u svojoj karijeri i uvijek sam uživao u odnosu s navijačima Uniteda. Veselim se što sam postao njihov menadžer i što ću uživati u veličanstvenoj podršci u godinama koje dolaze.''

53-godišnji Mourinho je na najvišoj razini europskog nogometa već više od desetljeća. Volio ga netko ili ne. U to vrijeme osvojio je naslove prvaka i kupove u četiri različite zemlje (Portugal, Engleska, Italija i Španjolska), kao i dva puta Ligu prvaka s dva različita kluba.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider