Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Van Gaal ostao bez kapetana

Težak udarac za ManUtd: Van Gaal ostao bez kapetana za ključni dio sezone

Kapetan Manchester Uniteda Wayne Rooney pretrpio je ozljedu ligamenata u koljenu i mogao bi izbivati s travnjak dva mjeseca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

ManUtd je ostao bez ključnog igrača. Naime, Wayne Rooney nije otputovao s momčadi u Dansku na utakmicu Europa lige protiv Midtjyllanda koja je na rasporedu u četvrtak navečer. Razlog tome ozljeda je ligamenata u koljenu koja bi kapetana 'Crvenih vragova' mogla koštati i do dva mjeseca pauze, stoji u još nepotvrđenim izvješćima s Otoka.

Ispočetka se mislilo da je Louis van Gaal poštedio 30-godišnjeg napadača putovanja u Dansku kako bi što spremniji dočekao iduće prvenstvene utakmice koje odlučuju o Unitedovoj sudbini za Ligu prvaka. Ali pokazalo se da je u pitanju ozljeda.

Težak je to udarac za ambicije ManUtd-a, ali ionako poljuljano samopouzdanje i blijedu igru posljednjih tjedana pod Van Gaalom. Rooney (30) je kapetan engleske reprezentacije koju u lipnju očekuje nastup na Euru, a napadač je nedavno izjavio da želi europski naslov s Engleskom, te osvojiti Europsku ligu ili FA Kup s Unitedom, koji je tek peti na ljestvici Premierlige sa šest bodova zaostatka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider