Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva gola Davida Silve

VIDEO Manchester City nastavio pobjednički niz

Aktualni engleski nogometni prvak Manchester City u prvom je susretu 17. kola na svom terenu svladao Crystal Palace sa 3-0 (0-0).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prva dva pogotka postigao je David Silva (49, 61), a konačnih 3-0 postavio je Yaya Toure (81).

U 17. kolu engleskog prvenstva Manchester City je na Etihadu pobijedio Crystal Palace, bilo je 3:0. 'Građani' su bili bolja momčad, imali su puno prilika, ali otpor gostiju slomili su tek u nastavku susreta.

Na odmor se otišlo s rezultatom 0:0, a nakon četiri minute nastavka domaća momčad je povela. Zabaleta je primio loptu na desnoj strani kaznenog prostora, odigrao povratnu loptu, a Silva zabio za vodstvo. Isti igrač povisio je rezultat u 61. minuti nakon asistencije Kolarova.

Pogodak su postigli i gosti, zabio je McArthur glavom, ali sudac ga nije priznao zbog navodnog zaleđa. Ipak, treba naglasiti da je pogriješio.

Konačni rezultat u 81. minuti postavio je Yaya Toure i City je tako došao do 12. ovosezonske pobjede u prvenstvu i bodovno se izjednačio s vodećim Chelseajem. Obje momčadi imaju po 39 bodova, iako je londonska momčad bolja zbog gol-razlike. Uz to, ima i utakmicu manje, u ponedjeljak igra protiv Stokea.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider