Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
luda će to ekipa biti

Man City će biti još strašniji: De Bruyne stiže po 'osvetu' Mourinhu

Kevin de Bruyne od sljedeće će sezone vjerojatno nositi dres Manchester Cityja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dvije uvjerljive utakmice na startu prvenstva, ali i bombastičnim transferima koji su blizu završetka, Manchester City je istaknuo kandidaturu broj 1 za naslov engleskog prvaka. Istina, prvenstvo je tek krenulo, no čini se kako je City u najboljoj formi. Prošlog su vikenda 'pomeli' prvaka Chelsea koji je izgledao potpuno inferiorno u susretu 'teškaša'.

Najzvučniji ljetni transfer pred realizacijom: Real prihvatio ponudu

Nicolas Otamendi je prošao liječnički pregled, a sada s Otoka stižu vijesti kako će u plavi dio Manchestera stići možda i najveće pojačanje – Kevin de Bruyne. Dolazak Otamendija je izravna pobjeda gradskog rivala kojem je Argentinac bio najveća želja za prijeko potrebno pojačanje u obrani. Naravno, ako izuzmemo Sergija Ramosa, koji je možda bio nerealna želja.

Dolazak Kevina de Bruynea će biti i svojevrsna crvena krpa Joseu Mourinhu. On je potjerao mladog Belgijanca iz Chelseaja jer je ovaj bio nezadovoljan minutažom prije dvije sezone. Wolfsburg je doveo za 25 milijuna eura. Pokazuje se danas da je to bila prava 'sića', jer engleski mediji javljaju kako je City 'slomio' Wolfsburg s čak 70 milijuna eura.

De Bruyne će imati itekako motiva pokazati Joseu Mourinhu da je napravio jednu od svojih najvećih pogrešaka u svom drugom mandatu u Chelseaju. Manuel Pellegrini pak trlja ruke je na dar dobio još skuplju igračku s pojačanom obranom i brutalnom navalom koju bi trebali činiti Sterling, Silva, De Bruyne i Aguero. Kada tu pridodamo preporođenog Yayu Tourea koji kao da igra onaj nogomet od prije dvije sezone, City bi mogao biti nezaustavljiv.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider