Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
borba za ligu prvaka

Mamić žali za kapetanom: 'Respektiramo protivnika, ali...'

Dinamo je otputovao u Albaniju gdje ga čeka prva utakmica play-offa Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Otišla je momčad Dinama za jug Albanije. Sutra će izaći na stadion u Elbasanu jer onaj u Korci ne može ugostiti play-off Lige prvaka. No, Skenderbeu neće biti zakinut zbog domaćeg 'gostovanja' jer će stadion biti ispunjen.

''Bit će teško, znamo da hoće. Skenderbeu je kvalitetna momčad, prvaci su svoje države i dobro smo se pripremili za ove utakmice. Znamo da nas tamo čeka sjajna atmosfera, pun stadion i publika koja će "nositi" domaću momčad, ali unatoč tome što cijenimo Skenderbeu isto tako vjerujemo u sebe. Igramo sve bolje, pokazali smo to protiv Splita i idemo u Albaniju po što bolji rezultat za uzvrat'', rekao je Marko Pjaca uoči puta u Albaniju.

No, Dinamo je veliki favorit. Sreća mu se osmijehnula prilikom ždrijeba i Modri su dobili uvjerljivo najslabijeg protivnika u borbi za Ligu prvaka.

''Gledali smo Skenderbeu, igraju dobar nogomet, ali imamo i mi na čemu temeljiti optimizam. Blizu smo ostvarenja sna, nastupa u Ligi prvaka, ali sada nas tek čeka najteži korak koji mislim da ova momčad može napraviti. Imamo kvalitetu i vjerujem da možemo to pokazati na terenu'', poručio je Angelo Henriquez.

Trener Zoran Mamić u Elbasanu ne može računati na kapetana Arijana Ademija.

''Dobio je nezgodan udarac u kuk i ima rupturu mišića.''

Ipak, Mamić vjeruje u dobar rezultat.

''Svjesni smo važnosti ove utakmice, kao i šanse koja nam se ukazuje. Čast nam je što smo došli u ovu fazu natjecanja. Želimo već u prvoj utakmici napraviti dobar rezultat. Treba respektirati protivnika i njegove rezultate, ali sve ovisi o nama.''

Mamić mlađi otkrio je i kako Dinamo odbio ponudu Celtica za Jozu Šimunovića. Tvrdi da će njegova cijena rasti, a o mogućoj cifri koju će Dinamo dobiti o transfera Kovačića nije htio špekulirati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider