Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Početak nove sezone

Mamić uoči Superkupa: Momčad će biti najjača moguća u ovom trenutku

Dinamo i Rijeka u petak, 11. srpnja, utakmicom Superkupa na Kantridi otvaraju novu sezonu!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan uoči utakmice na prvu konferenciju za medije u sezoni došli su trener 'modrih' Zoran Mamić i (po)najbolji igrač na pripremama Domagoj Antolić.

''Početak sezone, utakmica za trofej, a iako se mi nismo pripremali specijalno za tu utakmicu već za sve što nas čeka ne treba bježati od činjenice da želimo osvojiti trofej. Svaki trofej je vrijedan i dat ćemo sve od sebe što imamo u ovom trenutku kako bismo se s trofejem vratili u Maksimir'', rekao je trener 'modrih' za službenu Dinamovu stranicu u uvodu pa nastavio o sastavu:

''Momčad će biti najjača moguća u ovom trenutku. Kažem, želimo osvojiti trofej i igrat će oni koji su u ovom trenutku najspremniji. Soudani? Ne, on neće konkurirati za ovu utakmicu. On je u jako dobrom stanju. Igrao je cijelu utakmicu i dio produžetka u osmini finala Svjetskog prvenstva gdje je Alžir napravio najbolji rezultat u povijesti tako da je odlično raspoložen. Isto tako je činjenica da nije imao ljetni odmor tako da mu to nedostaje, ali on je profesionalac, nas čekaju obaveze i nismo si mogli dozvoliti da tako bitan igrač dulje bude odsutan. Priključio se treninzima koji će biti prilagođeni njemu kako bismo ga što bolje pripremili za ono što nas čeka.''

Posebne treninge zato nema Domagoj koji je na pripremama fantastično radio, a bio je strijelac prekrasnog pogotka:

''Zadovoljan sam odrađenim pripremama i drago mi je što se to prepoznalo. Moram priznati da zadnjih godina nismo imali tako teške pripreme i svi smo sretni što je ovaj teži dio priprema iza nas te napokon počinju utakmice. Naravno da bismo željeli ući u sezonu s trofejem iako je bitnije ono što nas čeka u utorak. Unatoč tome ćemo na Kantridi dati sve od sebe da slavimo već na početku'', rekao je Antolić.

Dinamo na Kantridi čeka standardno pun stadion.

''Sigurno da je lijepo igrati na punom stadionu gdje su navijači, koreografija i sve ostalo što čini utakmicu. To je dodatni motiv za obje momčadi'', zaključio je Zoran Mamić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider