Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nerealna očekivanja

Mamić: Tražimo naslov prvaka Europe, a nitko osim Modrića nije nositelj igre

Zoran Mamić smatra kako su očekivanja od hrvatske reprezentacije prevelika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako ga mediji spominju kao mogućeg nasljednika Nike Kovača na izborničkoj klupi hrvatske nogometne reprezentacije, trener Dinama Zoran Mamić u četvrtak je kazao kako nikada nije razmišljao o poziciji izbornika.

"Teško je sa strane suditi i komentirati. Žao mi je kada nije dobar rezultat i kolega dobije otkaz, ali mene kao trenera žalosti da nakon jedne lošije utakmice, kao naše protiv Azerbajdžana, se sudi da li netko valja, ili ne. A mogli smo tu utakmicu dobiti 3-0 ili 4-0", kazao je, kako prenosi službena stranica Dinama, Zoran Mamić.

Na tiskovnoj konferenciji, koja je bila posvećena prvenstvenoj utakmici protiv Lokomotive, novinare je zanimalo njegovo viđenje trenutne situacije u reprezentaciji.

"Naravno, lakše je uvijek promijeniti trenera nego igrače, ali bih volio da svi skupa inače budemo pozitivniji i postavljamo realne ciljeve. Imamo igrače u jakim klubovima, ali, osim Luke Modrića, nitko nije nositelj igre, a priča se kako trebamo biti prvaci Europe i svijeta. To je moguće, naravno da je, ali nije baš realno", rekao je Mamić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider