Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šimunić ispao iz sastava

Mamić se osvrnuo na zabranu dolaska navijača: Što je to podrška klubu?

Dinamo sutra na Maksimiru dočekuje Red Bull Salzburg u 4. kolu Europske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Modri protiv Salzburga igraju jednu od utakmica 'borbe za opstanak sna o europskom proljeću'. Mogući poraz donio bi opraštanje od sna i još jednu godinu propalih velikih obećanja. Pred trenerom Zoranom Mamićem velik je pritisak, istina više javnosti nego kluba, naročito nakon slabih igara posljednjih tjedana.

''Vidjeli ste u prvoj utakmici koliko su dobri i moćni, ali sutra očekujem bolji i kvalitetniji Dinamo i da ćemo pokazati dobre stvari koje smo pokazali mnogo puta ove sezone: agresivnost, trku i kombinatoriku. Najveći motiv je pozornica na kojoj igramo, a to je Europska liga'', rekao je mlađi Mamić.

Domagoj Antolić otkrio je kako diše momčad pred ovaj važan susret.

''Atmosfera u momčadi je jako dobra. Znamo što nas čeka i što nam ova utakmica može donijeti tako da smo maksimalno koncentrirani. Naravno da nam je motiv više ta utakmica iz Austrije. Znamo što nam potencijalna pobjeda nosi i dat ćemo sve od sebe kako bismo isprali gorak okus iz Salzburga.''

Šimunić ispada iz sastava

Trener Mamić je najavio kako neće biti previše promjena u sastavu, ali je potvrdio brojna nagađanja kako Josip Šimunić neće biti u prvoj postavi. Igrat će mladi Jozo Šimunović i Jeremy Taravel koji se oporavio od ozljede nakon dugih osam mjeseci stanke.

Osvrnuo se Mamić na nakon novinarskog pitanja i na zabranu dolaska na utakmicu svim navijačima koji su protiv Osijeka bili na sjevernoj tribini. BBB-i su priopćenjem najavili dolazak i na ovaj susret te naglasili kako žele dati podršku momčadi u važnom susretu.

''Podršku? Recite mi što je po vama podrška i što to znači'', uzvratio je Dinamov trener protupitanjem.

Kolega je odgovorio da je 'podrška bodriti svoj klub i pomoći mu u ostvarivanju što boljih rezultata', a Mamić zaključio: ''Hvala, točno to sam htio čuti.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider