Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
komentirao i hnl terene

Mamić od Čačića očekuje pozive u reprezentaciju: 'Antolić je samo jedan primjer'

Trener Dinama Zoran mamić najavio je utakmicu sa Slaven Belupom, ali je govorio i o drugim aktualnim temama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Modri u nedjelju (15:00) igraju protiv Slaven Belupa, a dan uoči utakmice trener Dinama Zoran Mamić opisao je stanje u momčadi.

''Igramo protiv Slavena koji je odigrao sjajno protiv Zagreba u prošlom kolu. Imaju par interesantnih igrača koji mogu svima napraviti probleme, a mi želimo nastaviti seriju pobjeda i održati ako ne i povećati prednost'', rekao je trener Dinama.

Marko Pjaca imao je lošu jesen, ali u nastavku sezone je odličan.

''Ima tek 20 godina, još puno karijere je ispred njega i sigurno da će napredovati iz dana u dan'', ispričao je pa objasnio zamjenu Fernandesa samo par minuta prije kraja prvog dijela:

''Morate njega pitati kako je on to doživio, a ja sam ga izvadio jer nije bio dobar. Netko na kritiku reagira dobro, a netko loše… Vidjet ćemo, a naravno da je u interesu svih nas da shvati to na najbolji mogući način i bude bolji.''

U ovo doba godina često se u domaćem nogometu priča o terenima. Mamić je priznao da je pogreška bila inzistirati na nekim stvarima, a tereni su loši.

''Posljednjih godina se pokazuje da smo očito mi u nogometu pogriješili s odlukama da su važniji semafori, brojači i ostalo na stadionima nego tereni. Naravno, nije to tako jednostavno jer vrhunski teren košta gotovo milijun eura, a treba ga i održavati. Nije to baš tako lako, ali naravno da bi radije imali dobre teren nego reflektore.''

U ponedjeljak izbornik Ante Čačić objavljuje popis igrača za sljedeće dvije utakmice, a na pitanje "koliko igrača Dinama očekuje na popisu" Mamić je rekao:

''Nekoliko. Sada je ovo ispalo simpatično, ali budimo malo ozbiljni. Znači, imamo momčad koja dominira u prvenstvu, ima kvalitetu kakvu ima i naravno da zaslužuje igrače u reprezentaciji. Napravit ću medvjeđu uslugu bilo kojem igraču, ali reći ću da sam vidio podcjenjivačko pitanje našem kapetanu "nadaš li se pozivu?" Pričamo o kapetanu Dinama, nosiocu naše igre i sjajnom igraču… A on je samo jedan primjer.''

Za kraj je dobio pitanje o "lošijim rezultatima Hajduka" u nastavku sezone:

''Hajduk ima veliko ime i navijače iza sebe, ali nemaju tako širok kadar igrača, a odlaske nikada nije lako nadoknaditi i već sam rekao da je za mene Rijeka naša druga najbolja momčad'', zaključio je trener Modrih.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider