Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Najviše se pita nas'

Mamić poslao poruku Dancima: Dinamo ne zna igrati defenzivno!

Dinamo u srijedu od 20:45 na Maksimiru dočekuje Aalborg u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Od prve minute moramo biti puno bolji nego u Danskoj da bi ostvarili rezultat koji želimo. Koncentracija je maksimalna i želimo se što bolje pripremiti“, kaže Mamić, a prenosi službena web stranica Dinama.
Mamić ističe da je Dancima uigranost najveća kvaliteta.

„Tri-četiri ili pet godina igraju zajedno i to se vidi po šablonama u igri. Mi? Da, mi nismo tako uigrani, ali imamo što imamo i želja nam je što prije se uigrati i biti bolji.

Aalborg bi u Maksimiru trebao biti jači za kapetana Würtza.
„Zadnji vezni i mozak momčadi od kojeg sve kreće. Činjenica je da je ozljeda ostavila traga, ali u jednoj utakmici to ne mora ništa značiti. Tko god igrao – mi moramo biti bolji i gledati sebe. Slično vrijedi i za Heleniusa. Teško mi je reći hoće li igrati, ali sigurno je njihovo najjače ime, vratili su ga iz Aston Ville, ali nije potpuno spreman i baš to što je odigrao 90 minuta u prvenstvu prije znači da će protiv nas biti na klupi.“

Dinamo u susret ulazi s 1:0, ali Mamić ističe:
„Dinamo ne zna igrati defenzivno. Nažalost, to se mora jako dobro trenirati, a to ne možemo na utakmicama u prvenstvu jer se svi protiv nas brane. Mislim da će igrati kao i do sada s time što bi bekovi mogli biti još ofenzivniji. Naravno, najviše se pita nas i koliko ćemo mi dozvoliti iako na terenu nikada nije sve kako zamislimo prije.“

Duje Čop je proradio protiv Zadra i bit će jedna od glavnih uzdanica „modrih“.
„Čeka nas teška utakmica i možda jedna od najbitnijih jer prolazom osiguravamo skupine europskog natjecanja. Jedva čekamo utakmicu, bit će teško, ali mislim da smo spremni“, kazao je Čop.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider