Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osuo paljbu po 'zapadu'

Mamić poludio: Ovo je sramotno, grozno i nenormalno!

Remi između Dinama i Rijeke, s obzirom na prikazano na terenu, brzo će pasti u zaborav.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zoran Mamić nije bio nezadovoljan bodom protiv Rijeke na Maksimiru, štoviše:

Teško gledljiv derbi Dinama i Rijeke okončan bez pogodaka

"Veseli me koncentrirana igra bez panike, imali smo dobar ritam budući da nam je ovo već deveta utakmica u manje od mjesec dana. Čestitam svojoj ekipi na bodu i dobroj igri, bili smo apsolutno bolja momčad i imali šanse koje nažalost nismo realizirali."

Trenera Modrih smetale su neke druge stvari, poput suđenja: "Samo me zanima kako će novinari opisati situaciju iz prvog dijela kad je u kaznenom prostoru srušen Pjaca." Inače, bilo je to u 25. minuti, a sudac Mario Zebec iz Cestice dosudio je korner.

'Zavidim Rijeci na navijačima'

Ipak, više od suđenja i činjenice da su u devet službenih utakmica ove sezone upisali svega tri pobjede (uz šest remija) Zorana Mamića je razljutila maksimirska publika. Osim što su zviždali povratniku Machadu, vrijeđali su i samog trenera Modrih.

"Znam da ću sad možda pogriješiti, ali moram ovo reći jer imam potrebu. Jako zavidim Rijeci na navijačima i posebno sam "sretan" s našom publikom koja u velikom broju ovakvu našu igru prati vrijeđanjem i pljuvanjem, počevši od mene pa do igrača. Tako se ne bodri klub i sramota me je da imamo ovakvu atmosferu nakon svih rezultata koje je ova momčad ostvarila. Znam da ću ovim riječima navući gnjev na sebe, ali ionako neću osjetiti razliku jer mi 90 minuta psuju i vrijeđaju majku. Samo neka mi momčad ostave na miru", poželio je Mamić:

"Mi smo očekivali da će Machado biti dočekan zvižducima, ali ne vrijeđaju samo njega nego i cijelu momčad. To nije normalno i ne može biti normalno. Grozno je i sramotno što to dolazi s "kulturne" zapadne tribine. Mi nismo izgubili 50-ak utakmica zaredom u prvenstvu, igraju brojni mladi i domaći igrači, imamo šansu ući u Ligu prvaka...", zaključio je Mamić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider