Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Strašno ljut i razočaran

Mamić pobjesnio nakon rekorda: Dinamove igrače čeka teška kazna!

Trener Dinama Zoran Mamić bio je ljutit kao rijetko kada iako su Modri upisali pobjedu i osvojili sva tri boda protiv Lokomotive.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Stvarno mi večeras nije do rekorda... Bez riječi sam i užasno, užasno razočaran, ljut i jadan. Nemam riječi“, rekao je Zoran Mamić na činjenicu što je svoj niz bez poraza povećao na 34 utakmice i tako se izjednačio s najboljima.

Dinamo konačno slavio u gostima: Soudani prekinuo 'post', Mamić izjednačio rekord

„Ne znam otkuda krenuti. Strašno sam ljut i razočaran; ne pamtim kada sam se ovako osjećao, a razlog je zadnjih 20 minuta. 70 minuta smo igrali solidno, čak i bolje nego što sam očekivao s obzirom na to kako je zatvoreno i kompaktno igrala Lokomotiva, a mi smo stvorili enorman broj prilika koje nismo iskoristili. Naravno, zbog toga mi je žao, ali me promašaji nisu toliko ljutili kao zadnjih 20 minuta gdje nismo igrali kao Dinamo nego kao 'seljačka radna zadruga'; bez da ikoga uvrijedim. Iskreno, razmišljam i o velikoj novčanoj kazni za momčad“, rekao je nakon utakmice trener Modrih, a prenosi službena web stranica Dinama.

„Kratko sam se obratio igračima nakon utakmice, a imat ću vremena i sutra, ali ovo je nedopustivo. Ne meni kao treneru nego nikome... Takvo ponašanje, indolencija, zabava, egoističnost gdje svatko vodi svoju politiku. Ne znam kako dođe do takvog "klika" i raspada sistema nakon solidnih 70 minuta. Naravno, nije istina da je Lokomotiva imala dobrih 20 minuta samo jer smo mi bili loši nego jer imaju kvalitetu. U svakom slučaju, možda bolje da se to dogodilo danas nego u srijedu iako ne želim da se ikada više to dogodi“, kaže trener pa od pozitivnih stvari ističe gol i asistenciju Soudanija: „Veseli njegov povratak, znamo o kakvom se igraču radi koji dugo nije uopće bio u treningu. Zbog toga ga doziramo i pokušavamo iskoristiti koliko možemo, a vjerujem da će iz utakmice u utakmicu rasti.“

Sljedeća utakmica je uzvrat polufinala Kupa protiv Rijeke:
„Kako mobilizirati momčad? Ako ih polufinale Kupa na punoj Kantridi u sjajnoj atmosferi ne motivira, onda neka se ostave nogometa. Suvišno je uopće pričati o motivaciji uoči polufinala Kupa i tako važne utakmice koja je veselje za svakog sportaša“, kaže Mamić i zaključuje s objašnjenjem zašto je izvukao Antu Ćorića.

„Dobio je udarac u živac u kvadriceps i nije mogao nastaviti utakmicu“, kaže trener o izmjeni Ćorića nakon 45 minuta.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider