Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dinamo u Puli

Mamić: Pamić svake godine od Istre složi kvalitetnu momčad

Dinamo će sutra od 17 sati na Aldo Drosini protiv Istre odigrati prvu utakmicu četvrtfinala kupa. Trener modrih Zoran Mamić očekuje pobjedu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Istra je jako neugodna momčad, cijenim trenera Pamića koji svake godine složi kvalitetnu momčad i morat ćemo biti pravi", rekao je Mamić za Dinamovu stranicu za dodao:

"Gledali smo njihovu utakmicu protiv Splita u kojoj su do samog kraja vodili 2:0 protiv jake momčadi kao što je Split i to je svakako dovoljno upozorenje kako nas čeka kvalitetan protivnik. Znamo da im još nije spreman Radonjić koji je itekako opasan, ali i bez njega imaju kvalitetnu momčad i jednostavno je protiv njih uvijek teško igrati. Čvrsto su posloženi, uglavnom stoje iza lopte i prijete iz kontri i prekida."

Modri se spremaju u Rovinju.

"Prognoza je bila da će u ponedjeljak u Zagrebu pasti jaki snijeg, a uz niske temperature to stvara nemoguće uvjete za trening. Budući da se prognoza pokazala točnom onda se istom takvom pokazala i naša odluka za dolazak u Rovinj gdje imamo uvjete za trening; čak ćemo vjerojatno ostati i nakon utakmice s Istrom.!

U Dinamo se vratio Soudani koji je bio na Afričkom kupu nacija.

"On je neki dan tek došao iz Afrike i trenirao je s momčadi, ali normalno je da još uvijek osjeća umor zbog promjene vremenske zone, klime i sličnoga. Kada bio mogao igrati? Vidjet ćemo kako će se osjećati i koliko će mu trebati vremena."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider