Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dinamo gostuje u Splitu

Mamić odgovorio na spekulacije o prodaji Pjace i Ćorića

Dinamo u petak gostuje u Parku mladeži kod četvrtoplasiranog Splita u 15. kolu Prve HNL.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Nakon poraza u Rijeci želimo se vratiti pobjedama. Cilj je nastaviti igrati dobro kao i do sada, ali s drugačijim rezultatom“, poručuje trener Dinama Zoran Mamić.

Dinamo stiže u Split s njemu neuobičajene treće pozicije na ljestvici.
„Vjerujte da se ne opterećujemo s time. Nije to pila naopako, velik je broj utakmica do kraja, još dvaput igramo s Rijekom i Hajdukom. Siguran sam da ćemo se ubrzo vratiti tamo gdje zaslužujemo biti“, nada se Mamić i objašnjava:

„Drugačije smo koncipirali pripreme, naglasak je bio na plasmanu u Ligu prvaka, ali svejedno mislim da smo izgubili previše bodova u prvenstvu. I to čak više našom nepažnjom, no ima još puno utakmica i sve ćemo popraviti.“

Mamić se osvrnuo na spekulacije o trenutačno slabijoj formi i mogućim transferima Marka Pjace i Ante Ćorića, koji su na meti mnogobrojnih europskih klubova.
„Marko je mlad igrač i normalno je da oscilira. Ima objektivne probleme jer nije prošao pripreme. Nije imao odmor, a odigrao je jako puno utakmica, no siguran sam da će uskoro biti opet onaj stari. Što se tiče Ćorića, s jedne strane mi godi što se takvi klubovi interesiraju za naše igrače, ali isto tako moramo reći da mi apsolutno ničim nismo pokazali da njega i Pjecu želimo prodati. To nas uopće ne interesira i zato apeliram na sve da im daju mir i stabilnost koja je potrebna mladim igračima, a koju imaju u Dinamu“, kaže Mamić i zaključuje:

„Prije dvije i pol godine sam stavio Ćorića u prvu momčad, ovo mu je druga europska sezona i jako dobro znam što radimo. Apeliram sve da ga puste na miru s ponudama, ima tek 18 godina i treba se u miru razvijati jer ovo sve ostalo nije dobro za njega.“

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider