Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Izlazimo iz krize'

Mamić odahnuo uoči derbija s Rijekom

Trener Dinama Zoran Mamić imao je puno razloga za zadovoljstvo nakon što su modri konačno prekinuli seriju loših utakmica i s 4:0 svladali Istru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Svi igrači koji su danas igrali su bili jako dobri, od prve minute su nametnuli dobar tempo i kombinatoriku po teškom terenu. Zabili smo četiri gola, Istra nijednom nije ugrozila naš gol i drago mi je što izlazimo iz krize", rekao je Mamić, prenosi službena stranica kluba.

Modri će u idućem kolu ugostiti Rijeku.

"Puno nam znači ova pobjeda uoči derbija koji nas čeka i vjerujem da je ovo najava još boljeg Dinama", rekao je Mamić, dok je Arijan Ademi dodao:

"Sretni smo zbog pobjede koja nam je jako trebala, a mislim da nije niti sporno da smo je danas zaslužili. Od samog smo početka zagospodarili terenom, zabili rani pogodak i jednostavno smo danas bili pravi. Kada igramo kao danas onda rezultat uglavnom bude ovakav kao u Puli. Ovom pobjedom smo vratili samopouzdanje i siguran sam da ćemo do kraja sezone igrati dobar nogomet."

Marko Pjaca u drugoj je minuti "načeo" Istru.

"Hvala na čestitkama, naravno da sam presretan. Prije svega zbog pobjede i osvojena tri boda, ali i načina na koji smo danas igrali i došli do njih, a onda i zbog svoje igre. Ja sam napadač i "živim" od golova i asistencija tako da je logično da sam zadovoljan svojom igrom danas iako znam da uvijek mogu još bolje", rekao je Pjaca.

Paulo Machado je zaključio:

"Dobro smo danas igrali, od početka do kraja bili momčad koja je diktirala ritam igre i možemo biti zadovoljni prikazanim. Imali smo puno prilika, zabili smo i dosta golova i to sve različiti strijelci; kažem, mislim da je ovo bila jako dobra utakmica i najava još boljih predstava u preostale tri utakmice ove godine."
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider