Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Nema odmaranja'

Mamić: Očekujem derbi u sjajnoj atmosferi, igrat će najjači sastav!

Derbi blagdanskog kola HNL-a u subotu na Kantridi igraju Rijeka i Dinamo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je utrka za naslovom odavno gotova, jer Dinamo drugoplasiranoj Rijeci bježi 14 bodova, očekuje se zanimljivi okršaj, tim više što već u srijedu isti suparnici igraju na Maksimiru prvu utakmicu polufinala Kupa.

"Ne bih gledao 'u paketu', koncentrirani smo na ovaj susret u prvenstvu", kaže Zoran Mamić.

"Imali smo pauzu i sad odmah derbi, protiv najvećeg konkurenta. Očekujem dobru, kvalitetnu utakmicu u sjajnoj atmosferi i da mi napravimo kvalitetan rezultat", poželio je trener Dinama dobro raspoložen i zbog povratka nekolicine donedavno ozlijeđenih igrača.

"Stanje se poboljšava i to je ono što me veseli, kadar nam se svaki dan širi. Sastav znam, ali neću ga reći. Ne bih rekao da su iznenađenja moguće jer se predobro poznajemo, nema tu tajni. Respektiramo ih maksimalno, na Kantridi ih nosi publika i znamo da Rijeka može biti opasna, ali mi ih želimo spriječiti da budu dobri kao inače. Izgubili smo i mi i oni nekoliko igrača, a što se tiče ovih stranaca koji su im došli pokazali su već da imaju kvalitetu", ističe Mamić.

Nije Mamić želio otkriti sastav, ali je poručio kako ne misli odmarati igrače za Kup: "Imali smo dvotjednu pauzu i ne vidim razloga za odmaranjem, igrat ćemo s najjačim mogućim sastavom!"

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider