Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'tužan je'

Mamić o Ademiju i dopingu: Za pet dana mora u Švicarsku

Nakon reprezentativne stanke Modri se vraćaju utakmicama, a prvi je na redu gradski derbi protiv Zagreba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan uoči susreta sa Zagrebom trenerom Dinama Zoran Mamić na konferenciji za medije je najavio susret, no sve zanima kakva je situacija s Ademijem.

''Za pet dana, 20.10., mora biti u Švicarskoj kada će se otvarati B uzorak. Kada će biti gotova analiza – stvarno ne znam. U situaciji gdje imamo dosta problema u zadnjoj liniji naravno da nam je njegov izostanak hendikep. On je nositelj naše agresije i kvalitete i sigurno nam puno nedostaje, no nema se smisla uzrujavati oko nečega što ne možemo promijeniti. Naravno da je i njemu teško, a posebno jer kaže da svjesno nije uzeo ništa. Tužan je i razočaran što se ovako nešto događa.''

U utorak na Maksimir stiže Olympiacos i prilika za novu pobjedu u Ligi prvaka.

''Ne volim baš govoriti unaprijed i "preskakati utakmice" što i sami znate da nikada ne radim, ali imam potrebu reći da za pet dana igramo utakmicu Lige prvaka protiv Olympiacosa i apeliram na medije da se ta utakmica stavi u fokus, da dođe što više ljudi i da bude spektakl. Čeka nas jako kvalitetan protivnik, fascinira me koliko su organizirani i disciplinirani u igri i što ih više gledam to ih više cijenim'', zaključio je trener Dinama.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider