Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Domaćin dao sve od sebe

Mamić nakon Kupa: Zadovoljan sam, ali žao mi je što nisam uspio odmoriti neke igrače

Nogometaši Dinama u Ždralovima su pobijedili Mladost i plasirali se u četvrtfinale Kupa. Bio je to zanimljiv susret u kojem je domaćin dao sve od sebe, namučio hrvatskog prvaka, ali objektivno nije mogao više od toga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Poznavajući našu ekipu i prošlost u ovom natjecanju bilo je za očekivati da nam neće biti lako. Čestitke Mladosti na jako dobroj igri, dali su sve od sebe i maksimalno nam otežali prolaz, ali mislim da je na kraju bolja momčad zasluženo prošla dalje'', rekao je nakon susreta Zoran Mamić, trener Dinama.

No, ono što mu se zasigurno nije svidjelo jest činjenica da nije stigao odmoriti neke važne igrače pa bi se tako mogao nagomilati umor. Prije samo dva dana igrali su derbi s Rijekom, danas Kup, za vikend ih očekuje susret u gostima protiv Splita, a onda opet Liga prvaka i gostovanje u Pireju.

''Zadovoljan sam rezultatom, ali žao mi je što na početku utakmice nismo realizirali neku od brojnih prilika koje smo imali i tako utakmicu riješili prije da mogu odmoriti još neke igrače.''

U igru je morao ući i Soudani koji je asistencijom i pogotkom napravio preokret.

''Zato služe takvi igrači - da donesu preokret kada ekipi ne ide sve po planu'', zaključio je trener Dinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider