Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čileanac u Unitedu?

Mamić najavio Split, no reakcija na pitanje o Hernandezu je bila neprocjenjiva

Dinamo u subotu gostuje u Splitu gdje će igrati "predigru" finala Kupa, a dan uoči susreta trener Modrih Zoran Mamić najavio je utakmicu kojom se prvaci žele dodatno približiti osvajanju desetog uzastopnog naslova...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"To je svakako jedno od težih gostovanja jer nam je u Parku mladeži uvijek teško. Predigra finala Kupa u kojoj želimo potvrditi da smo bolji, nastaviti seriju i dobiti utakmicu", rekao je trener Dinama na početku pa nastavio s izostancima.

"Nema Antolića, Soudanija, Muse i Sigalija. Soudani ima kartone, a Sigali malih problema s listom zbog kojih sam ga i mijenjao prošlu utakmicu i neću riskirati".

Dobije li Dinamo utakmicu u Splitu četiri kola prije kraja osigurat će fantastičan deseti naslov zaredom.

"Nisam razmišljao o tome. Idemo u Split odigrati što bolju utakmicu, a naslov će doći" kaže trener Modrih i biranim riječima nastavlja o Splitu s kojim će Modri igrati i u finalu Kupa.

"Radi se o jako dobroj momčadi koja raste u formi, dobili su Hajduk u Kupu, a u prvenstvu osim zadnjeg imaju dobre rezultate. O Vuliću sve znamo, što je napravio i sigurno je jedan od najkvalitetnijih stručnjaka kod nas".

Novinare je zanimalo postoji li mogućnost da Angelo Henriquez iduće sezone igra za Manchester United.

"Postoji način, kako ne? Plate nam otprilike 20 milijuna eura", rekao je uz smiješak trener Modrih. 

Za kraj Zoran Mamić nije propustio pohvaliti sjajne igre Dejana Radonjića koji odlično igra na posudbi u Istri.

"Sjajne vijesti. Nije igrao puno utakmica i bez podcjenjivanja ikoga stvarno nije lako zabiti 16 golova u Istri i svaka mu čast".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider