Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Mamić: Jako sam sretan i raspoložen

Zdravko Mamić, ponovno je otkrio da osim Dinama i nogometa postoje i neke druge stvari. One male, svakodnevne, koje čine život.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mamić je naine, jednu od svojih kćeri upisao u Atletski klub 'Dinamo-Zrinjevac' i prvi put s njom otišao i u shopping. Iako, kako je rekao, svoju djecu i suprugu vidi svaki dan, nešto ga je u tom susretu dirnulo i natjeralo da počne razmišljati o smislu života. 

'Kada smo izašli iz trgovine gdje smo kupili opremu za trening, primio sam kćerku za ruku i osjećao sam stravičan ponos. Onda je ona uzela moju ruku, poljubila je i rekla: 'Tata, hvala ti za ovo što si mi kupio', ispričao je vidljivo dirnuti Mamić te dodao da iako je sa svojom djecom svaki dan, i vodi ih i na ljetovanje i na skijanje, taj je tren osjetio posebno ushićenje. 

'Skrenula mi je pažnju da postoji i nešto drugo osim Dinama i nogometa i da život čine male stvari. Kad te prestanu veseliti male stvari on postaje besmislen, a ja u 'poplavi' ovog posla od jutra do sutra, od Dinama, više ne vidim ni male ni velike ni nikakve stvari', podijelio je svoje otkrivenje izvršni dopredsjednik zagrebačkog Dinama sa širokom javnošću.


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider