Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Mamić: Hajduku predviđam bankrot za dvije godine!

Nakon što je splitski Hajduk uspješno preoteo braću Sharbini Dinamu, javio se Zdravko Mamić i prognozirao svojim najvećim rivalima bankrot za dvije godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka donio je odluku da se, na želju braće Sharbini i njihove obitelji, Anasu i Ahmadu dozvoli odlazak u Hajduk. Odluka je jednoglasna, izuzev dvojice članova IO-a koji su bili nedostupni,' objavili su iz Rijeke i tako su braća Sharbini konačno napustili klub koji je bio pred bankrotom. Cijena njihovog transfera navodno je oko 2.7 milijuna eura, a plaće braći trebale bi biti 400.000 eura Anasa, a 300.000 eura Ahmadu, prenose Sportske novosti.

U Dinamu se ne zabrinjavaju nakon što su im Sharbiniji 'zbrisali'. Dapače, Mamić je sad odjednom sretan što su otišli u Hajduk.

'Meni je drago što su braća Sharbini završila u Hajduku. Splićani su prodali dva dalmatinska i hrvatska bisera, Nikolu Kalinića i Dragu Gabrića, mladiće koji imaju samo 21 godinu. U tim transferima inkasirali su sedam milijuna eura, ali su onda novac investirali u Anasa i Ahmada Sharbinija, koji nisu ni do pete Kaliniću i Gabriću,' izjavio je Mamić za Sportske novosti te dao svoju prognozu daljnjih događanja:

'Hajduku predviđam bankrot za dvije godine. Naravno, ne bih želio da se to dogodi, jer Hajduk je i interes Dinama, no moram kazati činjenice.'

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider