Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neće stati na njemu

'Mali' Crystal Palace doveo zvučno pojačanje iz – PSG-a!

Londonski klub Crystal Palace potvrdio je jedan od najvećih transfera u povijesti kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Fantastičan su posao napravili ljudi iz Crystal Palacea predvođeni menadžerom Alanom Pardewom. Iz PSG-a su uspjeli dovesti francuskog reprezentativca Yohana Cabayea! Zvuči ova vijest gotovo nevjerojatno s obzirom da su za usluge Cabayea bili zainteresirani puno zvučniji europski klubovi poput Atletica i Rome.

To je najskuplji transfer u povijesti ovog kluba iz predgrađa južnog Londona. Vjeruje se kako je Palace Parižanima platio 14 milijuna eura, ali se taj iznos kroz bonuse može popeti i na 17.5 milijuna. Francuz je potpisao na tri godine koliko bi trebao provesti na Selhurst Parku.

Bitku za 29-godišnjeg Cabayea izgubio je i naš Slaven Bilić koji ga je htio dovesti u istočni dio engleske metropole. No, zov Pardewa ipak je bio jači. Upravo je on doveo Francuza u Newcastle gdje je briljirao i na kraju završio u bogatom PSG-u.

Pardew neće stati na tome. Dobio je budžet koji mu može garantirati još neka zvučna pojačanja. Poznato je da želi iste igrače kao i naš Slaven Bilić, Loica Remyja iz Chelseaja i Charliea Austina iz QPR-a. Englez je dobio ovu bitku, vidjet ćemo hoće li i ostale.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider