Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi put od Srbije

Maksimir pun nakon četiri godine: HNS poziva na fer i korektno navijanje

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom prva je od dvije utakmice dodatnih kvalifikacija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras protiv Grčke igra na stadionu Maksimir prvu od dvije utakmice dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Dvoboj Hrvatska - Grčka trebao bi se igrati na dupkom ispunjenom Maksimiru. Naime, Hrvatski nogometni savez objavio je kako je do 13:00 prodano ukupno 29.358 ulaznica te da su preostale tek ulaznice za tribinu Sjever gore i oko 200 ulaznica za Zapad gore.

Tako bi, prvi put od utakmice Hrvatska - Srbija iz 2013. godine, maksimirski stadion mogao biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Iz HNS-a su se oglasili apelom svima koji će biti na utakmici:

Pozivamo sve navijače da na stadion Maksimir krenu na vrijeme kako bi izbjegli gužve na ulascima te pritom pozivamo na strpljivost kod kontrole ulaza. Veseli nas izniman interes navijača za susret protiv Grčke i činjenica da će Vatrene bodriti praktički puni Maksimir.

Za ulaz gledatelja na stadion Maksimir bit će otvoreni svi raspoloživi ulazi.

Stadion se otvara u 18:45 sati te smo pripremili kvalitetne ugostiteljske sadržaje što je još jedan razlog da na stadion dođete ranije.

Kao organizator utakmice, Hrvatski nogometni savez zadržava pravo provjere i kontrole podataka s ulaznice i usporedbe s osobnim podacima zbog čega je nužno posjedovati osobne dokumente.

Pozivamo sve gledatelje da svojim fer i korektnim navijanjem pomognu Vatrenima doći do važne pobjede u nogometnom spektaklu protiv Grčke.

Recimo zajedno NE diskriminaciji, ksenofobiji, rasizmu i svim oblicima verbalnog i fizičkog nasilja. Navijajmo za Hrvatsku i za naše reprezentativce u duhu fair-playa, respekta i tolerancije prema protivniku, službenim osobama i svim gledateljima.

Kao što je i uobičajeno, na stadion neće biti dozvoljen unos bilo kakvim predmetima pogodnima za nanošenje ozljeda ili štetnima za zdravlje, pirotehničkim sredstvima, hrani i piću, transparentima većima od 2x1m i onima s bilo kakvim rasističkim, uvredljivim ili političkim porukama koje nemaju veze sa sportom, velikim torbama i ruksacima, kišobranima i drugim predmetima sukladno pozitivnim zakonskim propisima.

Također, neće biti dozvoljen ulazak osobama pod utjecajem alkohola ili droga te osobama do 16 godina bez pratnje roditelja ili druge odgovorne punoljetne osobe.

Zahvaljujemo svim navijačima na vjernoj potpori Hrvatskoj, želimo vam da uživate u susretu Hrvatske i Grčke te da uz vašu potporu Vatreni upišu veliku pobjedu na putu prema Rusiji, stoji u pozivu HNS-a.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider