Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Real pregazio City

VIDEO Magija Isca, 'golčine' Ronalda i Benzeme: Modrić izdržao težak start!

Real Madrid je pobijedio Manchester City 4:1 u prijateljskoj utakmici u Melbourneu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pred stotinu tisuća gledatelja na Melbourne Cricket Groundu Real je slavio golovima Karima Benzeme (20), Cristiana Ronalda (24), Pepea (43) i Denisa Čeriševa (72). Jedini gol za Manchester City postigao je Yaya Toure u 48. minuti iz sumnjivog jedanaesterca, odnosno igranja rukom Sergija Ramosa. Nakon remija s Romom u prvoj utakmici priprema u Australiji, Real je upisao pobjedu. Prva je to pobjeda i Rafaela Beniteza na klupi Reala. "Kraljevi" nastavljaju turneju u Kini.

Iako su Benzama i Ronaldo postigli lijepe pogotke, najatraktivniji trenutak utakmice dogodio se, prema našem mišljenju, kod četvrtog gola kada je Isco promiješao obranu Cityja i servirao loptu Čeriševu za lagani pogodak. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić krenuo je od prve minute, a u poluvremenu ga je zamijenio Brazilac Casemiro.


Real Madrid vs Manchester City 4-1 All Goals... by footballgoalslive

Novo pojačanje Manchester Cityja Fabian Delph morao je izaći iz igre u 20. minuti zbog ozljede. Nekoliko minuta prije toga preoštro je startao na Modrića, a potom se ozlijedio. Čini se da se ne radi o težoj ozljedi, istegnuo je butni mišić.

Delph je neopreznim startom "složio" Modrića na travu. Klupa Reala žestoko je reagirala u strahu da se Modriću nešto dogodilo. Hrvatski veznjak tek se vratio na travnjak nakon dvaju teških ozljeda i stoga je logično da su u Realu naglašeno zabrinuti. Međutim, Modrić se, nasreću, brzo pridigao i pokazao da je s njim sve u redu. Izdržao je doista oštar start bez većih problema. Dobra je to vijest i za hrvatskog izbornika Niku Kovača.

Modrić je odigrao solidnu utakmicu, zbog naglašeno ofenzivne postave Reala igrao je malo povučenije i nije se previše isticao. Benzema je zabio gol volejom nakon centaršuta Balea s desne strane, dok je Ronaldo sjajno primio dugu loptu Tonija Kroosa i uz malo sreće prebacio istrčalog Joea Harta. Pepe je zabio glavom nakon centaršuta iz kornera.

Bale je opet započeo utakmicu kao „slobodnjak“, igrao je iza leđa Benzeme, dok na desnoj strani napada ordinirao Isco, a lijevom Ronaldo. Međutim, sva četvorica često su mijenjali mjesta, što će, čini se, biti jedna od strategija Benitezova Reala u nadolazećoj sezoni.

Sastavi:

Real Madrid: Keylor Navas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Modrić, Kroos, Isco, Cristiano, Bale i Benzema.

Manchester City: Hart; Sagna, Denayer, Humphreys, Kolarov; Toure, Fernando; Delph, Nasri, Silva i Sterling.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider