Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uzbuna u Realu

Madriđani u strahu: Što se to događa Realu? Kovačić jedanaesta žrtva!

Real Madrid ima velikih problema s ozlijeđenim igračima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real se polako pretvara u bolnicu na kraju Madrida. Broj ozlijeđenih igrača stalno raste. Od početka sezone ozlijedilo se čak 11 igrača. Posljednji je hrvatski veznjak Mateo Kovačić, koji je jučer trenirao zajedno s ostatkom momčadi, ali Rafa Benitez nije ga bez razloga ostavio na klupi protiv PSG-a.

Veliki posao Reala i PSG-a: 'Kraljevi' slažu momčad iz snova

Kovačić ima problema s mišićima, šesti je igrač Reala koji ima takvih problema. Ukupno čak deset ozljeda mišića imala su Realovi igrači od početka sezone. Ukupno je bilo 15 ozljeda.

Kako tumačiti toliki broj ozljeda? Neki su poput Casemira mišljenja da je u pitanju samo sreća, odnosno nesreća. Benitez tvrdi kako je postotak ozljeda sličan ostalim momčadima koje imaju utakmice svakog tjedna.

„Tko nije spreman na kritiku, neće dugo izdržati“, poručuje kapetan Sergio Ramos.

Svoj danak su zasigurno uzele i ljetne pripreme, odnosno interkontinentalna putovanja u Australiju i Kinu. Ali problem s ozljedama nije od jučer. I prošle sezone bilo je puno problema. Igrači Reala su se tužili na liječničku službu.

Na kraju je ceh platio Carlo Ancelotti. Procijenjeno je da mu momčad nije bila dobro spremljena za finiš sezone, koji su uglavnom propustili Modrić, Bale, Benzema i Pepe. Real je ostao bez trofeja i talijanskog trenera kojeg je zamijenio Benitez.

Međutim, priča se, čini se, ponavlja. Tko zna što će biti do kraja sezone? Ako Real opet uđe u završnicu bez nekih ključnih igrača, bit će velikih problema.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider