Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pokazali koliko ga cijene

Luka Modrić potpisao novi ugovor s Real Madridom!

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić produljio je s Real Madridom do 2018. godine…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 106 nastupa za Real Luka je osvojio Ligu prvaka, Kup kralja, europski Superkup i španjolski Superkup. Modrić ulazi u treću sezonu s 'kraljevskim' klubom za koji je dosad postigao šest golova, a samim time što je dobio novi ugovor, dovoljno govori koliko ga cijene na Bernabeu, stoji na službenoj stranici Reala.

Modrić je u Real stigao iz Tottenhama u ljeto 2012. godine, a debitirao je 29. kolovoza u drugoj utakmici španjolskog Superkupa protiv Barcelone i odmah osvojio trofej.

''Modrić je spektakularan, radi balans u našoj igri i zaslužio je ovacije Santiago Bernabeua'', više puta ga je hvalio Ancelotti.

Sljedeća dva trofeja osvojio je prošle sezone, kada je Real po prvi puta u istoj sezoni osvojio Kup kralja i Ligu prvaka. A bolji način za početak nove sezone nije mogao poželjeti, Real je pobjedom protiv Seville uzeo europski Superkup.

Zanimljivo, Modrić je svih šest golova za Real postigao izvan 16-erca, a u Realu ga posebno cijene zbog njegove kreativnosti i discipline u veznom redu. Novim ugovorom Luka će sigurno ostati na Bernabeu do 2018. godine i dalje napadati najveće klupske titule.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider