Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Priuštio laganu smrt'

Modrić oduševio Engleze: 'On je taj koji pokreće i Balea i Ronalda'

Sa Santiago Bernabeua najbolji hrvatski nogometaš ispraćen je ovacijama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Po drugi put u karijeri Luka Modrić igrat će u finalu Lige prvaka, a protivnik u Milanu ponovno će mu biti Atletico Madrid.

Hrvatski reprezentativac prije dvije godine s Kraljevskim klubom je osvojio ovo natjecanje, a 28. svibnja mogao bi dohvatiti i Darija Šimića, jedinog Hrvata s dvije 'kante'.

Luka je u uzvratu polufinala Lige prvaka odigrao fenomenalnu utakmicu, dirigirao je sredinom terena, a loptu je doslovno sakrio igračima Cityja.

Engleski mediji puni su hvale za našeg igrača, kojeg obožavaju još iz razdoblja kada je igrao za Tottenham, a najdalje je otišao Daily Telegraph koji ga je proglasio igračem utakmice.

'Priuštio Cityju polaganu smrt'

"Ronaldo i Bale su zvijezde Reala, ali Modrić je taj koji ih sve skupa pokreće. Ponekad je izgledalo kao da je oko njega nevidljivo zaštitno polje koje nitko od igrača Cityja nije uspio probiti. Modrić se okretao, dodavao, proigravao, pucao, udarao tempo, priuštio je gostima polaganu smrt. Bale je zaslužan za gol Reala, ali bio je daleko od najboljeg igrača na terenu".

Luku hvale i navijači iz Engleske, upravo su njega okarakterizirali kao najveću razliku na terenu. Lukina odlična forma dobra je stvar i za hrvatsku nogometnu reprezentaciju jer se bliži Europsko prvenstvo na kojem se od njega puno očekuje.

Tko će osvojiti Ligu prvaka?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider