Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pique otpilio neymara

VIDEO Vratio se starim navikama: Suarez pred novom suspenzijom?

Barcelona nije imala nikakvih problema s Deportivom, no zato bi mogla imati s Disciplinskom komisijom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je lakoćom slavila protiv Deportiva u utakmici 8. kola španjolskog prvenstva, no snimka koja je procurila nakon susreta mogla bi pokvariti slavlje. Luis Suarez ponovno je doživio 'žutu minutu' na travnjaku i mogao bi biti suspendiran od strane Primere.

Igrala se završnica prvog poluvremena kada je Suarez šakom u lice udario Alejandra Arribasa u jednom trku za loptu. Igrač Deportiva je pao na travnjak, a Urugvajac je raširio ruke u stilu 'pa što sam ti napravio?'. Sucu je promaknuo ovaj detalj, ali nije i oku kamere, tako da će slučaj biti proslijeđen Disciplinskoj komisiji Primere.

Podsjetimo, Suarez je često u prošlosti znao biti problematičnog ponašanja na travnjaku. U čak je tri navrata ugrizao suparničkog igrača i često se znao služiti prljavim trikovima tijekom igre.

Recimo i da se zanimljivi detalj dogodio u samoj završnici između Neymara i Gerarda Piquea. Brazilski napadač došao je pomalo ljutit do španjolskog stopera i krenuo mu nešto objašnjavati, a Piquea ga je lamatanjem ruku poput malog dijeteta 'otpilio'.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider