Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Mora popraviti...'

Luis Enrique zadovoljno komentirao Halilovićeve igre

U srijedu se u zaostaloj utakmici Primere sastaju Sporting Gijon i Barcelona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pred nogometašima Barcelone je gostovanje kod Sportinga u Gijonu.

Zaostali je to dvoboj Primere u kojem Katalonci imaju priliku pobjeći Atleticu na šest, a Realu na sedam bodova i napraviti veliki korak prema obrani titule.

Na putu do tri boda stajat će im i Alen Halilović koji u Sportingu igra na posudbi iz Barcelone.

"Sada ima minute koje smo tražili. Postoje stvari koje mora popraviti no igrao je gotovo u svim utakmicama. Kao mladi igrač nastavlja se razvijati", istaknuo je u najavi dvoboja Luis Enrique.

Trener Sportinga Abelardo Fernandez zahvalio je Barceloni što u Halilovićev ugovor nije stavila klauzulu koja bi mu zabranila igrati protiv matičnog kluba.

"Kada se igrača posudi, šalje ga se da raste i napreduje, a ova utakmica je jedna od onih nakon kojih se postaje bolji", rekao je Fernandez.

Halilović je ove sezone s pet postignutih golova najbolji hrvatski strijelac u Španjolskoj, a uz to je i četiri puta asistirao za pogodak. Za momčad sa sjevera zemlje sudjelovao je u 23 utakmice.

"Sporting je među najnezgodnijim momčadima u prvenstvu, a stadion El Molinon ima žestoku publiku. Morat ćemo igrati jako dobro i stvarati prilike", napomenuo je Enrique.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider