Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'ali ovo je nogomet'

'Kada ovako igraju, moje je igrače nemoguće zaustaviti'

Barcelona je slavila kod Eibara 4:0 i tako održala veliki razmak u odnosu na svoje konkurente deset kola prije kraja prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Momčad Luisa Enriquea se nakon rušenja rekorda Reala izjednačila s Milanom iz 1991. po broju od 36 utakmica u nizu bez poraza, na četvrtom mjestu svih vremena. Trener Barcelone bio je očekivano zadovoljan nakon susreta.

''Moji igrači su toliko dobri da, kada su na svojoj razini, onda ih je skoro nemoguće zaustaviti. U sjajnoj smo poziciji, ali to je zato što sjajno radimo svaki dan. Iako imamo dobru prednost pred našim rivalima moji igrači svaki dan naporno rade bez manjka entuzijazma, a to je jako dobar osjećaj. Bili smo pod određenim pritiskom danas jer je Eibar jako dobra momčad, ali znamo li smo kako iskontrolirati utakmicu'', rekao je Enrique nakon susreta pa dodao:

''Moramo svi skupa biti svjesni da je ovo nogomet i nitko ne može garantirati da ćemo u idućoj utakmici biti ovako dobri. Do kraja prvenstva ima još ukupno 30 bodova, ali srećom moji su igrači toga jako dobro svjesni. Moj je posao da se nitko ne zanese preranim proslavama'', poručio je Enrique.

Zadovoljan je nakon susreta bio i Gerrard Pique.

''Stvari idu kako trebaju ići, ali još ništa matematički nije riješeno. U dobroj smo poziciji, ali put je još uvijek dug do kraja. Iako smo vjerojatno na najvišem nivou, gledajući cijelu sezonu, sve ove pobjede bit će zapravo uzaludne ako ne osvojimo trofeje'', rekao je Pique.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX