Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bombastična ponuda Uniteda

'Ludnica' na Otoku: Englezi nakon ispadanja iz Europe kreću u još veći šoping!

Kako su svi engleski klubovi već ispali iz Europe, tamošnji mediji ozbiljno su krenuli u špekulacije tko bi sve mogao pojačati njihove velikane…

Jedna od bombastičnijih najava je da će Manchester United ponuditi Cristianu Ronaldu mega ugovor koji bi ga vratio na Old Trafford. United pritom priprema ponudu od 80 milijuna funti za Portugalca i spremni su za njega izdvojiti 14 milijuna funti godišnje plaće, piše Daily Express.

Brazilski branič Marquinhos je produljio ugovor s PSG-om i tako zakomplicirao Van Gaalu mogućnost da ga dovede na ljeto.

Daily Mirror, pak, navodi da je Jose Mourinho spreman izdvojiti 36 milijuna funti za zvijezdu Valencije Andrea Gomesa. Menadžer Chelseaja želi još više ojačati vezni red, a 21-godišnjak navodno jako dobro kotira.

Arsene Wenger bi se najradije dočepao veznjaka Borussije Marca Reusa. 'Topnici' u njemu vide potencijalnu zamjenu za Thea Walcotta. Međutim, Reus je također produžio ugovor i Arsenal će se morati dobro isprsiti ne bi li slomio otpor iz Dortmunda, piše Daily Telegraph.

Ne miruje ni Tottenham, koji je navodno blizu slanja ponude za napadača Juventusa Fernanda Llorentea, koji će ovo ljeto imati slobodne ruke da napusti klub iz Torina.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider