Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pašaliću poništen gol

Ludilo u Serie A: Atalanta se u 95. spasila poraza, Džeko u 94. donio pobjedu Romi

Nekoliko izuzetno zanimljivih utakmica odigrano je u sklopu četvrtog kola Serie A.

Edin Džeko (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Suparnik zagrebačkog Dinama u skupini C nogometne Lige prvaka, Atalanta, u susretu je četvrtog talijanskog prvenstva kao domaćin u Parmi odigrala 2:2 (0:1) s Fiorentinom.

Gosti iz Firence su sve do same završnice utakmice vodili sa 2:0 golovima Chiese (24) i Riberyja (65), ali Atalanta je uspjela spasiti bod preko Iličića (84) i Castagnea (90+5).

Mario Pašalić odigrao je svih 90 minuta za Atalantu te mu je u prvoj minuti sudačke nadoknade poništen pogodak jer je do njega lopta došla nakon što je De Roon igrao rukom, dok je Milan Badelj odigrao svih 90 minuta za Fiorentinu.

Šesta Atalanta sada ima sedam bodova, kao i peta Bologna, dok je Fiorentina ostala posljednja 20. s dva boda.

Na vrhu je Inter s maksimalnih 12 bodova, drugi Juventus ima 10.

Prije četiri dana Dinamo je u Zagrebu svladao Atalantu sa 4:0, a ova dva sastava susrest će se i u Milanu 26. studenoga.

Napoli uvjerljiv kod Leccea, Roma jedva u Bologni

Nogometaši Rome u susretu su četvrtog kola stigli do dramatične 2:1 (0:0) pobjede na gostovanju kod Bologne pogotkom Edina Džeke u posljednjoj minuti sudačke nadoknade.

Roma je povela iz slobodnog udarca kojega je izveo Kolarov (48) početkom nastavka, ubrzo je iz kaznenog udarca poravnao Sansone (54-11m), da bi Džeko (90+4) glavom proslijedio centaršut Pellegrinija u mrežu za veliko slavlje Rome.

S ova tri boda Roma je stigla na četvrto mjesto s osam bodova, jednim više od pete Bologne.

Napoli je bio uvjerljiv sa 4:1 (2:0) na gostovanju kod Leccea, a pogotke su postigli Llorente (28, 82), Insigne (40-11m) i Fabian (52), dok je za domaće pogodio Mancosu (61-11m).

U posljednjoj utakmici četvrtog kola Lazio je u Rimu svladao Parmu sa 2:0 (1:0). Strijelci za Lazio bili su Immobile (8) i Marušić (67). Lazio je sada peti na ljestvici sa sedam bodova, dok je Parma 15. s tri.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider