Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'malmö, stižem!'

'Ludi' Ibra: Na svojstven način organizirao povratak u matični klub

Ponajbolji napadač svijeta Zlatan Ibrahimović (33) vratit će se krajem ove godine na stadion gdje je počela njegova bogata karijera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuski prvak PSG nalazi se u skupini A zajedno s Real Madridom, Šahtarom i švedskim Malmöm. Kod potonjeg će kluba PSG gostovati 25. studenog, a riječ je o klubu i gradu u kojem je svoju karijeru započeo Zlatan Ibrahimović.

Šveđanin je kao profesionalac proveo dvije sezone (1999. - 2001.) u Malmöu, za koji je upisao 40 nastupa i 16 pogodaka. Nakon toga je otišao u Ajax i sve ostalo je povijest.

Ibrahimović je jako uzbuđen zbog svog povratka u matični klub, pa je tako zakupio glavni trg u gradu za 25. studeni i dogovorio veliki video zid na kojem će se pratiti utakmica između njegovog bivšeg i aktualnog kluba.

"Rezervirao sam glavni trg! Prije sam rekao da je će cijeli Malmö znati za utakmicu, a sada sam osigurao da ju svi mogu i pogledati. Svi ste dobrodošli, a tog dana bit će još iznenađenja. Malmö, stižem...", napisao je Ibrahimović na svom Twitter profilu, uz fotografiju prepunog glavnog trga.

Ibra se još jednom potrudio da njegov nastup u Švedskoj bude uistinu poseban.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider