Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Postoji dobar razlog

'Ludi' Baski odbili silne milijune Manchester Unteda, ali to nije kraj

Španjolski prvoligaš Athletic Bilbao objavio je u četvrtak na svojoj internetskoj stranici da je odbio ponudu Manchester Uniteda od 36 milijuna eura za svoga veznog nogometaša Andera Herreru (24)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vijest dolazi kao iznenađenje budući da su praktički svi španjolski i engleski mediji pisali da je posao pred realizacijom i da bi Ander Herrera najkasnije u petak trebao biti predstavljen kao novi igrač Uniteda. Štoviše, Španjolac je tijekom srijede navodno snimljen u obilasku trening-kampa ''crvenih vragova''.

Priča je tim više čudna jer se pisalo da Herrera ima fiksnu odštetnu klauzulu koju je Manchester odlučio aktivirati, što bi značilo da Athletic ne može odbiti ponudu. No, čini se da je baskijski klub pronašao ''rupu u zakonu''. Nije zanemariva ni činjenica da se Herrerina odštetna klauzula 1. srpnja povećava na 40 milijuna eura, pa je moguće da Athletic namjerno odugovlači s poslom kako bi izvukao više novca.

Inače, i prošlo je ljeto klub s Old Trafforda do zadnjeg dana prijelaznog roka pregovarao s Athleticom oko Herrera, ali je posao propao. Što će biti ovom prilikom, vjerojatno ćemo saznati u nadolazećim danima.(TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider