Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Koristi ima i Real

Luda kombinacija nezadovoljnog Falcaa: Pristaje na odlazak u Liverpool?

Monaco ni nakon dva kola ne može nikoga pobijediti u francuskom prvenstvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić branio je čitavu utakmicu za Monaco koji je u 2. kolu francuskog prvenstva pretrpio i drugi poraz, ovoga puta na gostovanju kod Bordeauxa Monaco je izgubio sa 4:1.

Odlaskom Jamesa Rodrigueza u Real Madrid kao da je počeo raspad ambicija bogatog kluba. Francuski mediji pišu kako bi najradije kofere spakirala i prva zvijezda kluba Radamel Falcao kojeg se također već dovodilo u vezu s transferom u Real.

Pitanje je samo ima li Real novca za transfer jer Angel di Maria još uvijek nije nikome prodan. No, Falcao možda ode u Englesku, kako tvrde neki engleski tabloidi. Liverpool bi mogla biti nova adresa, jer Brendan Rodgers je dolazak napadača svjetske klase. Spominjala su se imena Karima Benzeme, Radamela Falcaa i Edinsona Cavanija, no malo je tko vjerovao da će netko od njih doći na Anfield.

Real je Falcaa htio dovesti na način da ga posudi ove sezone, pa otkupi sljedeće. No, Monaco je htio odmah novce. Uzeli su im Jamesa, pa neka sad odmah daju lovu i za njegovog kolegu iz reprezentacije.

Falcao je takvim raspletom bio jako razočaran, no možda je rješenje na pomolu. On bi otišao na posudbu u Liverpool, a Real bi ga kupio sljedećeg ljeta.

Monaco Madriđanima nije izašao u susret, na veliko razočaranje Kolumbijca, ali posudba u Liverpool mogla bi biti rješenje koja bi zadovoljila sve. Redsi bi dobili veliko pojačanje kojeg bi plaćali 200 tisuća funti tjedno, Monaco bi se riješio te velike plaće i nezadovoljnog igrača, a onda bi ga sljedeće sezone za velike novce prodao Realu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider